O nama

Upoznajte Sublico

Obrt Sublico je osnovan 2016. godine sa osnovnom djelatnošću osmišljavanja i proizvodnje personaliziranih poklona i suvenira za malie i srednje tvrtke.

S početkom 2018. godine u potpunosti smo okrenuti klijentima u planiranju i provođenju njihovih marketinških aktivnosti. Spajanjem tradicionalne promidžbe s novim medijima, kreiramo prepoznatljivi identitet tvrtki, njihovih proizvoda i usluga.

Od personaliziranih promotivnih materijala s uporabnom vrijednosti preko marketinga na radio stanicama i društvenim mrežama, SEO optimalizacije vaše web stranice, do kontinuiranog praćenja razvoja proizvoda i usluga, nudimo klijentima potpunu uslugu pozicioniranja na tržištu..

Odluka kako predstaviti tvrtku na tržištu je od ključne važnosti.

SUBLICO nudi ideje i načine kako stvoriti i održati konkurentsku prednost u surovom poslovnom okruženju, gdje nedostatak kontinuirane inovacije i aktivnosti može biti smrtonosna kombinacija za svaku tvrtku.

Naše usluge tržišnog planiranja i aktivnosti pomažu malim i srednjim tvrtkama odrediti najbolje poruke za svoje buduće klijente. Prikupljanjem informacija kroz našu dubinsku analizu tvrtke, stvaramo učinkovitu marketinšku kombinaciju koja obuhvaća sve elemente definiranja i provedbe plana do vašeg zadanog cilja.

Od inventivnog startupa do iskusnog stručnjaka u svome području, svaka tvrtka mora pratiti trendove na tržištu. Zato naše usluge pokrivaju sve segmente. Od jednokratnih poslovnih usluga, preko mjesečnih promotivnih paketa oglašavanja do potpunog razvoja proizvoda i usluga, možemo ispuniti svaku potrebu za promidžbom i oglašavanjem.

Naš tim

Ivan Ravlic

Direktor:
marketing, prodaja, organiziranje poslovanja


Slaven Beram

Dizajner
Dizajn, marketing, developmentKontaktirajte nas za suradnju

Unesite vašu email adresu.

 

Katalog proizvoda