Usluge

Marketinška strategija

Oglašavanje u tradicionalnim medijima

Neka se vaš glas daleko čuje… Prosječno svaki čovjek provede dva sata dnevno u automobilu slušajući omiljenu radio stanicu. Bilo da je riječ o jednostavnom oglašavanju ili kao dio strategije i provedbe marketing plana, radio oglašavanjem ćete pridobiti ciljanu skupinu klijenata.

Djelujući na lokalnoj razini, radijskim oglašavanjem vaši klijente svakodnevno podsjećamo na vrijednost vaše tvrtke i proizvoda.

Marketing u turizmu

Stvaramo ime koje budi pozitivne emocije kod vaših gostiju. Implementirajući marketinšku strategiju kroz vaše turističke sadržaje, pomažemo vam zadržati postojeće i privući nove stalne goste.

Marketinške strategje i brendiranje proizvoda

Većina poslovnih ljudi slaže se da je dobro planiranje ključno za poslovni uspjeh.Pokrećete li vlastiti biznis ili širite postojeći, jedna od najvažnijih stavki u planiranju trebalo bi biti kreiranje prepoznatljivog identitet, te pozicioniranje na tržištu i u glavama potrošača kao novi igrač na sceni. Razvijamo vaš proizvod od skice na papiru do osmjeha na licu zadovoljnih potrošača. Marketinškim planom prikazujemo vremenske okvire, marketinške strategije, taktike, aktivnosti, troškove i projicirane rezultate.

Poslovni pokloni i promo materijali

Zamislite klijente kako ispijaju prvu jutarnju kavu iz šalice s vašim logom, sjedaju za radni stol gdje ih čeka podloga za miš s kalendarom, čiste svoj mobitel s krpicom s slikom Vašeg proizvoda… Upravo tako djeluju pokloni i promo materijali s uporabnom vrijednosti.

Dizajn

Izrada web stranica

Dizajn i izrada vizualno privlačnih i funkcionalno efikasnih web stranica naslonjenih na vrhunski sustav za upravljanje sadržajem. Radimo po principu "ključ u ruke"

Dizajn tiskanih promotivnih materijala

Osim online, vaša tvrtka ili projekt treba biti dostojno predstavljena i "offline". Vršimo dizajn i organiziranje tiska postera, brošura, vizitki, letaka, ...

Izrada web shopova

Ekspresno do internet prodaje izradom web shopa. Nekad luskuz, a danas nužnost za svaku vrstu poslovanja. Pokrenite vlastiti dućan koji je otvoren 24 sata na dan i funkcinira bez zaposlenika.

Dizajn materijala za online kampanje

Svaka online kampanja mora biti podržana vrhunski dizajniranim materijalima. Izrađujemo banere, animirane gifove, 3d animacije, ...

Kreiranje sadržaja

Pisanje sadržaja za web stanice

Usluga pisanja sadržaja za web stranice bilo da se radi o novim ili postojećim web stranicama. Pišemo zanimljiv i privlačan sadržaj optimiziran za intenet pretraživače i društvene mreže.

Tehnologija

Hosting

Profesionalan odabir konfiguracije servera za naše klijente. Naš tim će kreirati paket koji najbolje odgovara vašem projektu sa svim alatima koji bi vam ikad mogli biti potrebni.

Registracija domena

Registriramo sve vrste domena: .hr, .com.hr, eu, .com, .net, .info, .de, .at....

Kontaktirajte nas za suradnju

Unesite vaš email

 

Katalog proizvoda